Despre noi

INFORMATII GENERALE

Clinica noastra dispune de tehnologie de ultima generatie, care ne ajuta sa personalizam tratamentele in cel mai eficient mod pentru pacient

SERVICIIPROGRAMARE


Un vis împlinitRealizarea acestei proiect medical – DR. CONSTANTINESCU Dental Clinic – reprezintă împlinirea unui vis. Am reuşit să creăm o structură aparte care se îndepărtează de canoanele clasice ale unei Clinici somatologice, în care pacientul să nu se mai simtă bolnav, ci în largul său, unde starea de bine şi zâmbetul merg mână în mână cu cele mai moderne cunoștințe clinice şi tehnologice.Echipa zâmbetului îți oferă tratament fără durereGrupul de specialişti cu experiență care compune echipa zâmbetului are mentalitatea lucrului în echipă unde diagnosticul etiologic este punctul comun de plecare pentru eliminarea oricărei patologii.

Veţi fi întâmpinaţi cu un zâmbet, o sală de aşteptare elegantă care vă vor introduce în mijlocul filozofiei acestei clinici – tratamentul fără durere.

Tratamentele oferite de către noi pacienţilor sunt cele mai moderne opţiuni existente şi fiecare pacient beneficiază, la nevoie, de sfatul şi experienţa unor personalităţi de renume internaţional din domeniul medicinii.

Punem accentul pe prevenţie şi profilaxie, detectarea precoce a cariilor, terapia minim invazivă fără utilizarea frezelor dentare, îndepărtarea obturaţiilor din amalgam, endodonţie modernă, examenul instrumental pentru depistarea precoce a cancerului bucal, chirurgie estetică gingivală, unde faţetele din ceramică, coroanele fără metal şi albirea dentară reprezintă o abordare fundamentală; în completare vin ortodonţia fixă şi funcţională, parodontologia, prin tehnicile de regenerare gingivală şi igiena dentară, implantologia ghidată; terapia complexă a tulburărilor temporo-mandibulare care cu ajutorul examinării computerizate a mişcărilor masticatorii şi monitorizarea activităţii musculare, permite o abordare terapeutică de maximă siguranţă.

Avem grijă de sănătatea Dumneavoastră prin tratamentele pe care vi le oferim, însă nu trebuie neglijat nici tot ceea ce se ascunde în spatele activităţii stomatologice de rutină, gestiunea informatizată, fişele clinice, radiologia digitală care reduce la minim (cu peste 90%) expunerea la razele X, imagini digitale, o sală de sterilizare dotată cu cele mai noi aparate pentru pregătirea în maximă siguranță a instrumentelor stomatologice.

Folosim materiale şi instrumente de ultima generaţie, consumabile de unică folosinţă şi proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.Peste 40 de ani de activitateExperienţa stomatologică dobândită în peste 40 de ani de activitate a  Prof. Dr. Constantinescu secondată de participarea și organizarea constantă de cursuri de specializare interne şi internaţionale spre a dobândi pentru sănătatea Dumneavoastră cele mai moderne metode şi tehnici în domeniu, reprezintă garanția calității serviciilor Clinicii noastre.Îngrijire personalizatăScopul nostru este să tratăm fiecare pacient în funcţie de problemele sale dentare şi să oferim o analiză complexă şi completă pentru a oferi o îngrijire personalizată. Într-un mediu prietenos, ne axăm în primul rând pe educarea pacientului pentru igiena orală, iar apoi oferim servicii profesionale personalizate pentru a vă asigura o sănătate orală care să fie menținută cât mai mult timp.

Un zâmbet sănătos înseamnă o stare de bine fizică și psihică!Ne adresăm tuturor celor care își doresc o dantură sănătoasă!Tratamentele noastre se adresează familiei, pornind de la copil până la părinţi sau părinţii părinţilor. Dinţii şi gura, cu patologiile conexe, nu mai trebuie să fie analizate în funcţie de ce ţine strict de mediul stomatologic, ci trebuie corelate cu globalitatea pacientului, deci să fie considerate expresia sau cauza altor patologii.

Dăruirea şi pasiunea, dorinţa permanentă de succes operator la nivel maxim, atenţia şi grija pentru detalii, combinate cu experienţa clinică ne permit furnizarea unui serviciu dentar la nivelul cel mai înalt.DOTARIDotarea tehnică a clinicii cuprinde:

  • trei cabinete individuale care permit tratarea simultană a pacienţilor şi elimină timpul de aşteptare;
  • laborator de tehnică dentară;
  • aparate de radiologie digitală care permit un radiodiagnostic complex, evitând orice deplasare în afara clinicii.

Toate sălile de tratament sunt prevăzute cu pardoseli speciale care asigură o igienă perfectă, unde sistemul de iluminare reproducere lumina diurnă, sala de operaţii amenajată complet pentru a asigura condiţiile riguroase de asepsie, camera intraorală şi fotografierea digitală profesională, ce permit o excelentă vizualizare a situaţiei clinice, atât de către medic, cât şi de către pacient.


RADIOLOGIE DIGITALĂ PANORAMICĂ ȘI DE DETALIU


STERILIZARE A INSTRUMENTELOR DE ULTIMĂ GENERAȚIE


OZONOTERAPIE

Se bazează pe capacitatea ozonului (ozonul sau trioxigenul este o formă de oxigen, O3) de a distruge microorganismele implicate în diverse afecţiuni, având totodată funcție antiinflamatorie și reglarea funcției de transport a oxigenului în sânge. Ajuta la coagularea primara si se folosește în extracția dentară, tratamentul gingivitei necrotice, afte, oprirea hemoragiilor și multe altele.


LASER-TERAPIE

Folosită pentru terapii chirurgicale minim invazive și endodontice (sterilizarea canalelor).


SISTEM DE ALBIRE BRIGHT-TONIX CU ACIDHIALURONIC

Sistem revoluționar de rejuvenare gingivala care permite albirea dinților cu pana la 10 nuanțe, complet neinvaziv, cu ajutorul acidului hialuronic. Nu dăunează dinților tăi și nu îți va crea sensibilitate dentară precum sistemul de albire clasic şi are indicaţii multiple, terapia putând fi efectuată de mai multe ori pe ani.


KINESIOGRAFIE COMPUTERIZATA

Înregistrare neuromusculară pentru stabilirea unei mușcături corecte. Aceasta din urmă influențează ceea ce se petrece în organismul tău mai mult decât crezi, astfel că pentru noi este important să te ajutăm să îți menții nu doar zâmbetul sănătos, ci și întregul organism.


SANDMAN FUTURA

Aparatul de curățare a cariilor în cel mai simplu mod, minim invaziv, fără durere, prin sistemul de abraziune cu aer, care permite pulverizarea particulelor de oxid de aluminiu la nivelul leziunii dentare.


IMPLANTOLOGIA GHIDADA PROTETIC

Sisteme computerizate care sporesc precizia de lucru.


INHALOSEDAREA

Poate fi aplicată aproape tuturor pacienților: adulți sau copii, care prezintă frică de tratamentele stomatologice cu scopul a relaxa pe durata intervenţiei.


TRATAMENT ORTODONTIC FIX AUTOLIGATURANT

Tratamentul constă în aplicarea brackețiilor metalici sau transparenți din Safir (mult mai discret, aproape invizibil celor din jur) pentru corectarea anomaliilor de poziție ale dinților, indiferent de vârstă. Tratamentul ortodontic poate dura între 6 luni și 2 ani, în funcție de afecțiunea care trebuie corectată.


SISTEM INTEGRAT DE TRATAMENTE ENDODONTICE


TRATAMENT ORTODONTIC FUNCȚIONAL

Metoda Montorsi se bazează pe utilizarea unui armonizator miofuncțional ACOM ®, care nu numai că acționează asupra dinților, dar pe întregul complex-cranio-ocluzal. Rezultatele sunt surprinzătoare și îmbrățișează sfera cranio ocluzală și posturală.Tehnica ACOM

BENEFICIILE METODEI ACOM


O schimbare armonioasă

Malocluzia dentară (muscatura incorecta) este întotdeauna secundară unei probleme craniene care creează o asimetrie a poziționării arcadelor dentare. O intervenție corectă poate rezolva problema într-un mod simplu și definitiv, fără a forța poziția cu structuri rigide sau semi-rigide.

 

Echilibrul organic

Muscarea unui ACOM ® modifica pozitia dintilor si a maxilarului, a caror aliniere este esentiala pentru un echilibru postural corect. Schimbarea nu se face prin forțarea unei noi poziții, ca în ortodonție, ci prin activarea capacității sale de a se schimba într-un mod armonios și funcțional.

 

Îmbunătățirea ocluzală și posturală

Metoda Montorsi se bazează pe utilizarea unui armonizator miofuncțional ACOM ®, care nu numai că acționează asupra dinților, dar pe întregul complex-cranio-ocluzal. Rezultatele sunt surprinzătoare și îmbrățișează sfera cranio ocluzală și posturală.

 

Reechilibrarea estetică

Asimetriile craniene afectează restul corpului creând o adaptare posturală la fel de asimetrică. O armonizare a acestor asimetrii conduce la o reechilibrare posturală și a estetică, influențând într-un mod pozitiv, de asemenea, simetria feței.

 

Dinții și limba lucrează împreună

Limba joacă un rol dominant pe dinți, mai ales ,considerând ca  înghițim zilnic de circa 2000 de ori pe zi, împinge împotriva dinților, mai degrabă decât împotriva „spot Palatinal“. Ortodonția conduce adesea la agravarea înghițitului, ocupând un spațiu în gură, care ar trebui să fie liber pentru o dinamică linguală adecvată.

 

Absența recidivelor

În cazul folosirii dispozitivului ‘ACOM ®, este de asemenea extraordinară absența recidivelor ca urmare a faptului ca armonizarea craniului si a ocluziei este indusă în mod spontan de creier, potrivit unui proiect de echilibru personal și într-un mod compatibil cu creșterea.


Intotdeauna cautam oameni buni si talentati

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE

Contacteaza-ne acum

Pentru informatii si programari va rugam sa ne contactati fie telefonic, fie pe adresa de e-mail office@doctorconstantinescu.ro


TELEFON FIX

031-432-7930TELEFON MOBIL

+40731537357Urmariti-ne pe retelele de socializareDeveloped by 99CodeLines