SERVICIILE NOASTRETerapie minim invaziva parodontală

Datorită atenției acordate pentru prevenția bolilor parodontale, Clinica Doctor Constantinescu a fost aleasă ca centru de perfecționare pentru Swissdental Academy, o companie elvețiană cu o tradiție de peste 36 de ani care în urma unui constant și asiduu program de cercetare, realizează și promovează cea mai nouă și sofisticată aparatură, alături de soluții de igienizare pentru terapia parodontală preventivă.
Sfatul nostru este să previi și să vizitezi medicul stomatolog doar pentru un simplu control, pentru a evita sa treci mai tarziu printr-un tratament invaziv și cu un eventual disconfort.


Terapia protetică funcțională

Bazându-ne pe experiența de peste 40 de ani a Prof. Dr. Constantinescu, în 2007 am pornit la drum, acordând o atenție deosebită problemelor parodontale, implantologice și protetice, începând de la un principiu complex de diagnostic holistic, acordând atenție tulburărilor temporo-mandibulare (detaliere), pentru a oferi pacientului o reabilitare orală completă și nu doar o reconstrucție parțială. Prin abordarea neuromusculară reușim să facem o evaluare complexă a sistemului neuromuscular pentru a porni tratamentul de la o poziție corectă și echilibrată indicată de creierul dumneavoastră, în urma relaxării.
Prin această metodă se execută un diagnostic ocluzal corect și dinții care poate inițial necesitau o coroană poate, nu vor fi atinși deloc.

Prin această metodă se execută un diagnostic ocluzal corect și dinții care poate inițial necesitau o coroană poate, nu vor fi atinși deloc.Cosmetica dentară

Pentru un zâmbet de invidiat, am ales, pe lângă tehnicile clasice de albire dentară și sistemul BrightTonix care oferă o albire minim invazivă, fără sensibilitatea dentară, în maxim 30 de minute.


Estetica dentară

Corectarea zâmbetului şi îmbunătățirea acestuia pe termen lung se poate realiza cu ajutorul faţelelor minim invazive, obţinând printr-o preparare minoră (sau deloc) spaţiul necesar aplicării acestora cu ajutorul cimentării adezive.


Terapia pedodontică preventivă

Atenția și grija pentru cei mici, prin educarea pentru menţinerea dinţilor de lapte cât mai sănătoşi pentru a nu dispărea de pe arcadă înainte ca cei definitivi să fie pregătiți să apară, abordarea minim invazivă și amânarea pe cât mai mult timp posibil a contactului cu freza cauzatoare de neplăceri, alături de inhalosedare cu ajutorului gazului de râs (protoxidul de azot) sau chiar sedare în cazurile mai complicate, face ca atât copilul cât și părintele să se simtă relaxati și în siguranță în timpul tratamentului stomatologic.


Terapia implantară ghidată

Plasarea implantului nu trebuie să fie niciodată condiționată doar de cantitatea osoasă, ci de poziția și funcția dintelui care trebuie să reapară în acea poziție pe arcadă. Analiza atentă a imagisticii computerizate și proiectarea chirurgiei în cele mai mici detalii, pentru a reduce cantitatea de biomateriale necesare remedierii eventualelor defecte osoase, ne conduce la plasarea implantului în poziția optimă corespunzătoare axului corect (protetic) al dintelui.


Terapia minim invazivă gândită pentru copii, aplicabilă și adulților

Suntem primii care au introdus această tehnică în țară și o folosim în tratamentele zilnice, deoarece reprezintă o terapie fără durere, foarte avantajoasă pentru pacienții noștri.

Leziunile dentare, cariile de mici sau mari dimensiuni, pot fi curățate minim invaziv, fără freză, printr-o simplă pulverizare cu ajutorul abraziunii cu aer Sandman Futura (detalii poze). În acest mod este păstrat țesutul sănătos și este protejat nervul dentar care este întotdeauna iritat de acțiunea frezei. Mai precis, pulberea inteligentă este activă pe țesutul alterat și mult mai puțin activă pe țesutul sănătos.Se conservă astfel cât mai mult țesut sănătos, față de tehnica clasică, unde freza poate îndepărta și țesut sănătos. Această tehnică se îmbină perfect cu cea adezivă în care dintele este reconstruit la forma și culoarea naturale cu ajutorul biomaterialelor estetice.

Cu o experiență de peste 12 ani cu această tehnică, echipa noastră garantează restaurări de cea mai înaltă calitate realizate minim invaziv.


Contacteaza-ne acum

Pentru informatii si programari va rugam sa ne contactati fie telefonic, fie pe adresa de e-mail office@doctorconstantinescu.ro


TELEFON FIX

031-432-7930TELEFON MOBIL

+40731537357Urmariti-ne pe retelele de socializareDeveloped by 99CodeLines