Scoala de asistente

CURSURI

Asistentul medical este mâna dreaptă a medicului stomatolog și chiar mai mult decât atât, fapt pentru care acesta trebuie să fie excelent pregătit, pentru a răspunde prompt și eficient fiecărei cerințe din timpul procedurilor medicale de rutină, sau din contră.


Sunt persoane care își doresc să urmeze această meserie simțind că trăsăturile acestora de personalitate se potrivesc cu cerințele unui astfel de job. Într-adevăr, „chimia”dintre canditatul la un astfel de job și meseria de asistent medical este foarte importantă, fiind practic punctul de plecare în noua călătorie profesională, dar dincolo de aceasta, viitorul asistent medical trebuie să învețe câteva skill-uri specifice.

În cadrul Școlii de Asistente vă vom învăța toate cerințele incluse în fișa postului unui asistent medical, dar nu doar atât. Veți învăța că teama este normală, dar la fel și învingerea acesteia, că viteza de reacție este esențială, atât în cadrul cabinetului medical, cât și în afara acestuia, că o bună organizare nu este opțională, că regulile, regulamentele și instrucțiunile îți sunt cei mai buni prieteni, pe lângă empatia pentru pacient. Vei învăța să muncești cu zâmbetul pe buze și să îi oferi pacientului motive să îți răspundă cu același zâmbet, datorită profesionalismului cu care a fost tratat.

Dacă îți dorești să faci parte din prima noastră generație de asistenți medicali, te rugăm să ne contactezi.


Contacteaza-ne acum

Pentru informatii si programari va rugam sa ne contactati fie telefonic, fie pe adresa de e-mail office@doctorconstantinescu.ro


TELEFON FIX

031-432-7930TELEFON MOBIL

+40731537357Urmariti-ne pe retelele de socializareDeveloped by 99CodeLines