Doctor

Marian-Vladimir CONSTANTINESCU

profesor universitar, medic primar protetică dentară
Reabilitarea Orală Neuromusculară
Medicină Bioposturală


Dr. Marian-Vladimir CONSTANTINESCU a introdus și dezvoltat în România Reabilitarea Orală Neuromuscularăși Medicina Bioposturală.

Este fondatorul Institutului Holistic Dentar & Medical, prima unitate medicală de profil din România, în cadrul căruia se ocupă de pacienții cu probleme de ocluzologie și tulburări de postură.

Este membru al asociațiilor profesionale: SRS (Societatea Română de Stomatologie), College National d’Occlusodontie (CNO), Franța și FDI (Federația Dentară Internațională).

Acesta a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București în anul 1973, cu diploma de Doctor Medic Stomatolog. În cadrul aceiași universități a obținut în anul 1998 diploma de Doctor în Stiințe Medicale. Este profesor universitar în Reabilitare Orală, medic primar stomatologie generală, medic primar protetică dentară și master în Sănătate Publică și Management. A urmat în Franța și Italia cursuri de perfecționare în ocluzologie și posturologie, obținând în anul 1998 titlul de Docent în Reabilitare Orală al Universității Lombarde din Milano și titlul de Docent în Posturologie al Universității din Palermo, în anul 2004.


Contacteaza-ne acum

Pentru informatii si programari va rugam sa ne contactati fie telefonic, fie pe adresa de e-mail office@doctorconstantinescu.ro


TELEFON FIX

031-432-7930TELEFON MOBIL

+40731537357Urmariti-ne pe retelele de socializareDeveloped by 99CodeLines